Läste att villainbrotten ökat med 27 procent under 2011, vilket gör att jag nu funderat på någon lösning inom larm & säkerhet. Det finns en hel del alternativ och jag är inte riktigt säker på vilken av alla lösningarna jag ska välja. En lösning är larm & säkerhet med kamera och direktlarm till vaktbolag. Det är den dyraste lösningen men även den bästa. En annan är larm & säkerhet utan kamera med direktkoppling, vilket är en lösning till en rimlig kostnad. Frågan är ju bara om man behöver en kamera. Visserligen är en bild på den eventuella inbrottstjuven ett fantastiskt bevis att kunna ge polisen, men frågan är ju om det är värt att ständigt behöva tänka på inspelningar och raderande av band och så vidare. larm & säkerhet ger en enorm trygghet, men det känns samtidigt rätt illa att det ska behövas. Att skydda sig själv och sina ägodelar genom larm & säkerhet är en sak men samtidigt bygger det kanske på den misstänksamheten man har gentemot sina medmänniskor. Jag är lite osäker på hur jag ska tänka, vad det är värt och vad jag kan tänka mig att göra för att få detta skydd eftersom jag inte vet om rädslan är befogad. Är det någon som går i samma banor och funderar kring larm & säkerhet och som kommit till något svar, så vore det fantastiskt roligt att få höra mer om det. Tror nämligen att det kan ha ett stort värde att få diskutera kring dessa ämnen.

Villainbrotten har ökat